RIO DE JANEIRO - OLYMPISKA SPELEN 2016!!!! FLASHING NEWS!RIO DE JANEIRO "CIDADE MARVILHOSA" FÅR OLYMPISKA SPELEN 2016!
Rio de Janeiro lever verkligen upp till sitt "smeknamn "Cidade Marvilhosa"  nu när inte bara VM i fotboll för herrar 2014 har gått till Rio de Janeiro utan dessutom de Olympiska Spelen 2016. För den som inte tror att Brasilien klarar så stora arrangemang vet inte om att för endast 2 år sedan stod Rio de Janeiro som  arrangör för  Panamerican Games i Rio de Janeiro.  42 länder deltog med 6000 atleter och arrangören fick lysande recensioner. Av egen erfarenhet vet jag att Brasilien är mycket bra på att arrangera stora tillställningar även om det ofta föregås av kaos som kan oroa välorganiserade europeér. I slutändan blir det hur bra som helst.

Brasilianska Presidenten, Luiz Inácio "Lula" da Silva, som redan från första början RIO kandiderade, har gett ansökan sitt fulla stöd. "Lula var en av de första som började gråta när beskedet kom i Köpenhamn där han begann sig för att stödja OS-ansökan. Presidenten var oerhört populär redan före fredagens besked. Nu växer stödet för honom ytterligare. Beskedet om att OS går till Rio de Janeiro innebär en stor seger för presidenten. Redan före beskedet var "Lula" oerhört populär varför detta innebär säkerligen att hans populäritet växer till himmelska höjder. Tyvärr kan han inte väljas om.


Glädjen stopd högt i tak på Copcabana där stora videoskärmar ställts upp
och bortåt en miljon människor hade samlats för avvakta resultatet från Köpenhamn.

Nu är det hög tid för dig att resa till VM och OS-staden Rio de Janeiro "Cidade Marvilhosa" och "See for yourself" Samla några vänner och hör av dig till mig så skall jag "coacha" dig och dina vänner till "drömresan" till Brasilien.Kolla även www.brasilienexperten.se , Sveriges förmodligen bästa arrangör och resebyrå vad som gäller Brasilien och även Syamerika som helhet för den delen. Du kan även maila  mig [email protected]

Med vänlig hälsning
Lennart Sjöblom


RSS 2.0